OVAKO IZGLEDA PRAVI PRAVCATI SVINGERAJ: Krstarenje na kom je BLUD I NEMORAL - imaju tajni znak da je ULAZ SLOBODAN
Evo kako izgleda brod greha, Foto: Printscreen / tiktok / 4ourplay

VIDEO

OVAKO IZGLEDA PRAVI PRAVCATI SVINGERAJ: Krstarenje na kom je BLUD I NEMORAL - imaju tajni znak da je ULAZ SLOBODAN

Ovo je "brod greha"

Objavljeno:

Bela i njen suprug Džejs po treći put učestvuju u svingerskom krstarenju, koje mnogi nazivaju "brod greha". U nedavnom videu na Tik-Toku, Bela je odlučila da pokaže kako izgleda ova vrsta odmora. Odmah po ukrcavanju na kruzer, par je dočekala gomila dušeka raspoređenih po podu, koje Bela naziva "igraonicama". U videu ona objašnjava detalje njihovog putovanja i iskustva.

@4ourplay.com 🌶️🛳️🍍👀 Part 4 mini vlog of our recent ✨Spicy Cruise✨ trip! #cruise #travel #vacation #couples ♬ original sound - 4OURPLAY | Bella & Jase

- Mi smo u otvorenom braku. Već treću godinu iznajmljujemo baš ovu sobu, sviđa nam se pogled iz nje. Možete da dođete na ovo krstarenje da razgledate okolinu i uživate u sunčanju i hrani, a ukoliko ste raspoloženi za svingerska okupljanja, u tom slučaju stavite razne nalepnice na vrata kabine, obavezno ananas.

Tako će drugi parovi moći da znaju da ste raspoloženi za intimnija druženja i ostaviće podatke, takođe na vratima ili će vas sresti za ručkom - ističe Bela, a piše portal LADBible.

@4ourplay.com Part 8 (Night 4) mini vlog of our recent ✨Spicy Cruise✨ trip! (𝐵𝑒𝓁𝓁𝒶’𝓈 𝒱𝑒𝓇𝓈𝒾𝑜𝓃) 🌶️🛳️🍍👀 #cruise #travel #couples #enm ♬ original sound - 4OURPLAY | Bella & Jase

Ova žena je podelila snimke iz njihove sobe, ukrašene raznim bedževima i simbolima koji ukazuju na njihove slobodne preferencije, uključujući ananas - znak u zajednici svingera da su "raspoloženi za zabavu".

Na brodu se nalaze posebne sobe i palube gde odeća nije potrebna, kao i razne "igraonice" za odrasle. Cena ovog krstarenja je oko 185 evra po osobi po noći, a brod može da primi do 2.000 putnika.

Jedna od glavnih atrakcija su tematske večeri koje pomažu parovima da se još više opuste. Bela je u svom videu pokazala kako su ona i Džejs obukli pidžame za tematsko veče pidžama žurke. Ona je dodala da je to jedini snimak koji ima te večeri, ali sudeći po snimku, očigledno su se dobro proveli.

@4ourplay.com Part 7 (Day 4) mini vlog of our recent ✨Spicy Cruise✨ trip! (𝐵𝑒𝓁𝓁𝒶’𝓈 𝒱𝑒𝓇𝓈𝒾𝑜𝓃) #cruise #travel #couples #enm ♬ original sound - 4OURPLAY | Bella & Jase

Uprkos uobičajenim zabludama, Bela naglašava da ovakva krstarenja nisu se*sualne zabave bez pravila – postoji niz strogih pravila kojih se putnici moraju pridržavati. Bela i Džejs planiraju da nastave svoje svingerske avanture, jer su pronašli način da se povežu i uživaju.

- Imamo neke drage ljude koje nismo videli od svingerskog okupljanja prošle godine i jedva čekamo da ih vidimo. Većinu dana Džejs i ja provodimo sami uživajući u pogledu i hrani, dok se tetmatske žurke odvijaju noću - objasnila je ona.

BONUS VIDEO:

00:44

OSVANULE BEZOBRAZNE FOTKE STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta POLUGOLA na haubi besne mašine

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.